Daca pare prea  simplu, atunci poate fi foarte periculos pentru tine!

Ti s-a oferit un job in cadrul Uniunii Europene in ciuda lipsei de experienta si de cunostinte in domeniul respectiv doar pentru ca arati atragator? Daca da, atunci fii atenta si investigheaza cu atentie joburi ca: dansatoare, model, femeie de servici, casier sau baby sitter. Ele pot fi o capcana si astfel poti deveni o victima a traficului de persoane si prostitutie.

Inainte de a spune da unei oferte de munca, trebuie sa investighezi cu atentie urmatoarele aspecte: este firma inregistrata legal? Cine iti ofera jobul si de ce? Cine plateste eventualele cheltuieli? Daca este nevoie sa imprumuti bani pentru obtinerea jobului si in ce conditii? Ai posibilitatea sa implici o persoana de incredere care sa fie alaturi de tine cand intalnesti potentialul  sef care iti ofera un job atragator?

Daca esti in dubiu in privinta conditiilor de munca oferite, te incurajam sa trimiti un email la reprezentanta din tara ta pe care o vei gasi in lista de pe site-ul nostru.

Poti de asemenea sa ne trimiti info despre situatia ta pe info@trafficking.eu

Fii atenta! Fii vigilenta! Investigheaza cu atentie toate aspectele inainte de a accepta un job intr-o tara straina, mai ales joburi care suna “prea frumos ca sa fie adevarat”.

 

Nu uita ca este cel mai important este sa fii in siguranta si sa ai grija de tine si de actiunile tale!